Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk
Geotours | Adventure Travel Tour Agency in Baños Ecuador since 1991
Geotours
Baños de Agua Santa
Instagram galerij

Vrijwilligerswerk | Geotours | Adventure Travel Tour Agency in Baños Ecuador since 1991

Wie zijn wij?

Geotours is een reisbureau gevestigd in Baños de Agua Santa, een toeristische bestemming in Ecuador. We zijn gespecialiseerd in alle avontuurlijke sporten in en rond Baños, daarnaast bieden we ook tours aan naar de jungle en naar de bergen. We zijn een ruimdenkend team met een leuke ontspannen werkomgeving.

 

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen met nieuwe ideeën die ons op verschillende gebieden kunnen helpen, zoals marketing, website-ontwikkeling, vertalingen, contentontwikkeling, sociale media en meer. Als je vaardigheden hebt die overeenkomen met een van die gebieden, dan ben jij de juiste persoon om lid te worden van ons team! Verder heb je de mogelijkheid om te werken in ons hostel of in onze lodge in de jungle. Wij zouden het fijn vinden als je minimaal twee weken kunt blijven. Mocht dit niet lukken, laat het ons weten en we zullen zien wat we voor je kunnen doen.

 

Wat we aanbieden

Je werkt 5-6 uur per dag, 5 dagen per week. Naast onze reisbureau bezitten wij ook een hostel, hier kun je eventueel overnachten. En wat het beste is, is dat je kunt deelnemen aan de tours die wij aanbieden tijdens je werkperiode!

Directe lijn met ons..!