Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Geotours | Adventure Travel Tour Agency in Baños Ecuador since 1991
Geotours
Baños de Agua Santa
Instagram galerij

Wie zijn wij? | Geotours | Adventure Travel Tour Agency in Baños Ecuador since 1991

Waarom kiezen voor ons reisbureau?

Enkele redenen om voor ons reisbureau te kiezen zijn:

  • 29 jaar ervaring
  • 40 verschillende tours
  • #3 op Tripadvisor
  • 25 professionele gidsen

Geotours is opgericht in Baños in 1991 en is speciaal ontworpen voor extreme sporten en buitenactiviteiten. Ons reisbureau biedt de mogelijkheid om veilig te genieten van een verscheidenheid aan adrenaline-pompende avonturen. Daarnaast bieden wij professionele service aan alle toeristen en zullen we ons aanpassen aan de behoeften van onze klanten.

 

Waarom ons?

Baños is gevuld met veel instanties die soortgelijke diensten aanbieden. Desondanks kozen duizenden reizigers voor Geotours, vanwege onze reputatie deze afgelopen 29 jaar. Onze reputatie is gebaseerd op de volgende drie redenen:

 

  1. De veiligheid: we zijn zeker gek, maar niet dom. We passen nauwgezet alle huidige veiligheidsvoorschriften toe voor elke activiteit. Al onze tours worden gecontroleerd door onze gecertificeerde en tweetalige gidsen, om u op de meest veilige manier te omringen.
  2. De ervaring: met meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied, brengen onze gidsen u jarenlange kennis en ervaring. Onze gidsen hebben een positieve en vriendelijke houding met als doel u een onvergetelijke tijd te bezorgen.
  3. De hoeveelheid aan keuzes: Wij hebben 15 verschillende tours, die zijn onderverdeeld in 40 verschillende activiteiten. Geotours staat elke dag tot uw beschikking om aan al uw verwachtingen te voldoen.
Directe lijn met ons..!